Aperitive martie 2014

 Aperitiv cu :
- rulada din piept de pui
- clatite aperitiv
- rulada aperitiv
= castraveti,rosii,ardei gras,masline (legume ornamente)


 1. Rulada din piept de pui
( Mod de preparare)

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele.Se condimenteaza.
Pe pieptul de pui se aseaza :o felie cascaval,o felie sunca de praga,fasii subtiri de gogosari la otet/ardel gras. Se ruleaza. Rulourile se dau prin faina alba,benjamen si pesmet.Se prepara in ulei incis. 
 2. Clatitele aperitiv
( Mod de preparare )

Ingrediente:
-1 l apa minerala 
-5 oua
-condimente
- faina de grau Dobrogea

Se bat ouale.Se amesteca cu faina si se subtiaza cu apa minerala.Apoi se adauga condimentele si se amesteca in continuare.Se prepara clatitele dupa care se umple cu o pasta de branza care se prepara astfel: branza de vaci se freaca cu margarina/unt se adauga condimente si marar tocat foarte marunt.
 Dupa ce au fost umplute , clatitele se portioneaza in forma de trunchi.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu